Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kukásautóra szoktak keresni...

Kukásautóra szoktak keresni sofőröket?

Figyelt kérdés
vagy telített a "szakma"? :) és kb mennyi a fizetés?
2010. júl. 9. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyit kereshetnek, de nálunk, főváros közeli kisvárosban nagyon gyakran cserélődnek a sofőrök. A kimondott kukásfiúk szinte állandónak mondhatók, pedig ők végzik a rosszabb munkát. Ebből gondolom, hogy nem lehetnek túlfizetve, bár sokan ugródeszkának használják az ottani melót.
2010. júl. 9. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, menni a fizetés, de hihetetlen, hogy régen ez egy olyan munka volt, amiért az emberek nem szívesen álltak sorba, most meg protekcióval vagy kihalásos alapon lehet bejutni.

Na meg borravalós szakma is. Mondjuk kell adni a srácoknak egy 500ast, hogy a kuka melletti cuccot elvigyék. :)))

2010. júl. 9. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hát én épp a múltkor beszéltem egy kukás sofőrrel. azt mondta, hogy eléggé túl vannak hajtva (FKF) , sokat túlóráznak pláne ha lomtalanítás van. Elég szigorúak a feltételek is, de kemény maga a meló is. Baromira figyelni kell végig 8-10-12 órán keresztül. próbáld meg felhívni a kommunális szolgáltatót, ők csak tudják. Azt hiszem a C jogsi mellett kell még nehézgép kezelői + PÁV + még valami talán, mert hogy ezek figyelmeztető jelzést használó járművek.
2010. júl. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!