Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Eléggé félrement a vezetésokta...

Eléggé félrement a vezetésoktatásom. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Ősszel kezdtem el a vezetést és most sincs meg az első 30 óra. Több oktatóm volt már mivel pár óra után visszamondták az oktatásomat. Több kocsit és oktatói stílust kellett megszoknom de közöttük hetek teltek el. Az első oktatónál nem voltam rutinpályán csak kint a város szélén és kb csak egyenesen tanultam meg menni. Közel a 30. Órához még nem tartok ott hogy pl tudjam az összes parkolást. Van amit meg sem mutattak például. A mostani oktatómat nagyon bunkónak ėrzem nincs egy jó szava hozzám. Folyton siettet és stresszel. Ezalatt a rengeteg idő alatt teljesen elment a kedvem a vezetéstől. Óriási hiányosságaim vannak. Amikor szünet volt az egyik vezetés óra közben csak úgy ott hagyott egy szó nélkül a parkolóban és annyit se mondott hogy mukk. Nyilván nem hozom az általa elvárt szintet, de nem is nála tanultam. Gondolkodtam iskolaváltáson de félek hogy ugyanilyen oktatót kapnék megint, ráadásul a szüleim fizetik. Abban már biztos vagyok hogy nem elég ennyi óra, sokkal több kell. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2019. jún. 25. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A vezetés oktatás nem is autóverseny szimuláció... az első órákon jó, ha max 30-al száguldoznak, késöbb a városi forgalom ütemét kell felvenni, 55-nél már szól az oktató.

Lakott településen kívüli közlekedés gyakorlására van 2 óra előírva, abban benne van az autópálya is - teljesen jogos, ott lehet tanulni, ahol események zajlanak: a nagyobb városokban.

Szabályos párhuzamos közlekedés, sáv váltások gyakorlása, buszsáv használata, elsőbbségi helyzetek, gyalogosok, kerékpárosok, stb... és közben a manőverezési feladatok, megfordulások, parkolások, mindezeket a szabályok betartásával (rutinpályán csak bóják vannak, itt meg emberek, jármüvek, akadályok)

2019. jún. 25. 13:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom miért pattintottak le, mert nem mondták. :-D Ha meg olyan rossz vagyok akkor meg mondják a szemembe. Eddig egyébként csak azt mondták hogy határozatlan és lassú vagyok. De hát tanuló vagyok milyen legyek? :-D
2019. jún. 25. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes iskolát váltanod. Egy olyan ismerősöd sincs, aki tudna ajánlani neked egy jó oktatót? Melyik városban vezetsz? Én januárban kezdtem vezetni, március végére már a kezemben volt a jogsim, pedig nagyváros, nagy iskola. Te fizetsz az oktatónak egy szolgáltatásért, hát mégis mit gondol, hogy nem válaszol?! Van egy barátnőm, neki se volt egy főnyeremény az oktatója (bár legalább tanított neki valamit), folyton telefonozott meg perverz volt. Egyszer felhívta az lány apja az oktatót hogy mégis mi a f..t képzel hogy 5000/óráért igazából szart se csinál. Ne félj, utána mint a kisangyal. Nem szabad ezt hagyni, hogy így viselkedjenek veled. Ha esetleg kicsit gyengébb is vagy (bár nem írtad, hogy az lennél), akkor is az a munkája, hogy a legjobb képességei szerint megtanítson vezetni. Amúgy, csak hogy ne keseredj el, az én oktatóm egy álom volt, nagyon szerettem, szóval ha szerencséd van te is kifoghatsz egy jót. 😊
2019. jún. 25. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!