Kaptam egy szabalysertest plusz eltiltást de most lesz a forgalmi vizsgám. Mikortól jogerős? Bővebben lent
Szóval vezettem és megfogtak.
De nem is volt helyszíni bírság egyből azt mondták szabalysertesi feljelentés.
2napja jött a levél, hogy 90ezer plusz 4honap eltiltás.
3nap múlva lesz a forgalmi vizsgám!
De kérhetek 8 napon belül meghallgatást
De ha sikerül a vizsgám akkor azt érvénytelenitik?
Mert a 4honap eltiltás az honnan jogerős aonnantól amikor ők megirták a levelet vagy majd a meghallgatás után lesz az?
Tehát a kérdés honnan lesz jogerős?
Másik ha sikerül a vizsgám az érvényes lesz?
Remélem meghosszabbítják az eltiltást.
Nem mehetsz vizsgázni, hiszen a vezetéstől el vagy tiltva. A vizsgán pedig vezetni kell.
Azt hiszed azért, mert egy pénzes tetűláda vagy, neked mindent szabad? Neked is csak megszületni volt nehéz, még a képet is egy négyszázezer forintos villantós szifonnal lőtted.
Itt az ideje megtanulni, hogy nem lehet mindig igazad.
Persze azt csak titokban remélem, hogy semmilyen tanácsot nem fogadsz meg, elmész vizsgázni, és legalább két évre parkolópályára tesznek, hogy a tanfolyamot is újra kelljen járni.
Akkor most elkeseritelek, hogy nem jogerős tehát mehetek.
Köszi a hozzászolast, de nagy hegyeket nem mozgatott meg. Eddig is leperget rólam mert tudom hibáztam
Másik te biztos sose hibáztál és sose csináltál semmi rosszat!?
De nyomd is el magad itt a virtuális karatéddal és "jó" kívánságokkal és a névtelenségeddel.
További szép napot
Azta mindenit de kemény szöveged van. Ez is csak a névtelenség mögé bújva. El is mentél magadtól vagy anyucid segítet megint gondolom, hogy ekkora nagyot írtál. Ezt a szöveget utoljára 82be hallottam. Akkor most húzd ki a segedből az ujjad és aludj inkább. Mennyi lehetsz 13-16? Az IQ kevesebb tuti a bőr színed is esélyes mi, tuti indián vagy...
Üdv puszi a családnak is büszke kemény kislány vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!