Kaptam egy szabalysertest plusz eltiltást de most lesz a forgalmi vizsgám. Mikortól jogerős? Bővebben lent
Szóval vezettem és megfogtak.
De nem is volt helyszíni bírság egyből azt mondták szabalysertesi feljelentés.
2napja jött a levél, hogy 90ezer plusz 4honap eltiltás.
3nap múlva lesz a forgalmi vizsgám!
De kérhetek 8 napon belül meghallgatást
De ha sikerül a vizsgám akkor azt érvénytelenitik?
Mert a 4honap eltiltás az honnan jogerős aonnantól amikor ők megirták a levelet vagy majd a meghallgatás után lesz az?
Tehát a kérdés honnan lesz jogerős?
Másik ha sikerül a vizsgám az érvényes lesz?
Nem vizsgázhatsz az eltiltás ideje alatt.
Csalásnak minősül, ha az eltiltásról nem tájékoztatod az oktatódat, vizsgabiztost, ők azt nem tudják, de az okmányirodában úgyis lebuksz, sőt már lehet a NKH-nál is.
Amikor jogosítvány nélkül beültél a volán mögé, azt is kockáztattad, ani meg is történt: nem vizsgázhatsz, amigvaz eltiltás le nem telik.
Ezt a 4 hónapot nagyszerűen felhasználhatod arra, hogy agyilag is megérj a vezetésre. Jelenleg teljes ködben vagy a büntetést illetően, szerinted ez csak valami anyus ejnye-bejnye, amit egy szemlesütős bocsánatkérés után elengednek. Nem. Ez a súlyosabb szabálysértések egyike, nem valami vicc. Még a jogosítványod sincs meg, de ez sok mindent előre vetít a hozzáállásodról a közúton.
Nézz magadba alaposan.
A kérdés ha kérek meghallgatást akkor nem jogerős még az eltiltás nem de?
Azaz letudom tenni a vizsgát és a meghallgatás után lesz az és onnan indul a 4 hónap nem amikor ők elkuldtek a levelet! Nem?
"2napja jött a levél"
Mi van benne?
De akkor hol értelmezem
Ott van, hogy "A kérelem a végrehajtásra halaszto hatályú"
Persze nem fogják megszüntetni de viszont le tudom tenni a vizsgám és lehet a 4honapot elengedik a pénzbüntetést nem az tiszta sor.
De a kérdés hogy a meghallgatás után lesz ezek szerint jogerős szóval a vizsgám érvényes lesz.
Tehát ha nem élek a panasszal akkor is levél kezhezveteltol 8nap lesz jogerős ha panasszal élek akkor meg annyi időt nyerek de a lényeg a vizsgát letehetem mert ez nem jogerős még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!