Miért van ennyi (szerintem) csúnya autó az utakon?
2019. jún. 17. 17:45
11/18 Alex Fly válasza:
Talán mert manapság a szépségnél jóval fontosabb, hogy minél olcsóbban lehessen gyártani. Ugyanazokat az elemeket felhasználják több típushoz is, melyek eltérő arányai miatt az összhatás nem mindig harmonikus...
12/18 anonim válasza:
Az biztos, hogy a legszebb autókat a 80-as 90-es 2000-es években gyártották :)
14/18 anonim válasza:
A 2., 4., 5. még okésak. Szerintem mert egyfajta egyenformákat kezdtek el készíteni már egy ideje.
15/18 anonim válasza:
Nem a szépséget kell nézni, hanem a praktikumot. Nekem a kövi autóm Multipla lesz (1 gen, az a csunya) annyira lenézi mindenki mint engem, szóval csunya embernek csunya autó :) ,direkt veszek majd fel zoki szandált is.
16/18 A kérdező kommentje:
"Szerencse, hogy a tied szép."
Nincs autóm.
2019. jún. 18. 01:55
17/18 anonim válasza:
NEKED nem tetszenek, ettől függetlenül szinte mindegyik típusból százezres darabszámokat adnak/adtak el. Ahogy írták, a szépség szubjektív, nem egyformák az ízlések.
18/18 anonim válasza:
Az első, harmadik valóban csúnyácska, de a többivel szerintem nincs ilyen jellegű probléma.
Amúgy meg a többség kb. leszarja, hogy néz ki, elvigye, ahová kell, és minél olcsóbban. Csak egy kiváltságos, gazdagabb réteg engedheti meg, hogy azért vegyen autót, hogy villogjon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!