Ha nem akarsz dugóban állni, akkor jó messziről kerüld el a stadiont autóval. Nem, a villamoson vagy a metrópótló buszon sem leszel egyedül, főleg meccs után, de időben tuti jobban jársz. A Lurdy parkoló nagy, de népszerű alternatíva, esetleg az ilyen kisebb iparterületi utcák mint a Fék utca, a Vágóhíd utca, Vajda Péter utcán, Salgótarjáni utca játszhatnak mèg.
2019. jún. 10. 16:02
3/8 anonim válasza:
Mi sokat járunk meccsre, mindíg a közeli kissebb utcákban parkolunk, ahogy sokan mások. Nem vagyok oda valósi, meg nem tudnám mondani neked az utcaneveket. Persze a táblákra figyelj, ha nem akarsz gyalog menni haza.
2019. jún. 10. 16:28
4/8 anonim válasza:
A felüljáró alatt ha van hely, szöglet mellett a P+R, én ezeket szoktam használni, ha időben mész szerintem találsz egy helyet
2019. jún. 10. 17:18
5/8 anonim válasza:
Ha a stadionhoz kellő méretű parkolót is építettek volna az túl logikus lenne, ezért nem így csinálták.
Ha délről érkezel akkor talán a ferencvárosi rendező pályaudvar közelében tudsz nyugodtan megállni, északról meg bárhol a Hungária körúton kívül. De Kőbánya szívét lehetőleg kerüld el, mert az kocsibetörős környék - a Hungexpó előtt van óriási és viszonylag biztonságos parkolóhely, csak onnan bonyolult átgyalogolni az egyes villamosig.
2019. jún. 10. 18:13
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek! 20:45 kor kezdodik a meccs, mennyivel elobb erdemes menni hogy legyen parkolohely a feluljaro alatt peldaul?
2019. jún. 10. 18:45
7/8 anonim válasza:
Ha ma 20:45-ről volt szó, akkor már gondolom késő, de amúgy Lurdy ház parkoló + 1-es villamossal három megálló pl. jó megoldás. Ugyan ezen a vonalon jár éjszakai busz is, szóval 24 órában közlekedhető.
2019. jún. 10. 23:22
8/8 A kérdező kommentje:
Nos a legfontosabb az hogy ertelmezheto jatekkal nyertunk :)
7 korul ertem oda kocsival, nem volt nagy dugo es sassal szemkozti utcaban siman talaltam parkolohelyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!