Parkolás a reptér közelében?
Nem szeretnék 5-8e forintot fizetni parkolást,
1 éjszakára utazom és nagyon messze lakom, tehát autóval kell kimennem a reptérre .
Ötlet arra HOL HAGYHATNÁM A KOCSIT?
A dologban a nehézkes, hogy reggel indulok 6-kor a repülő akkor száll fel, és érkezik másnap éjfélkor.
Én nagyon ajánlom, hogy felügyelt parkolóban hagyd a kocsit, mert sokan vannak ezzel úgy, mint te, és ezt nagyon jól tudjak azok is, akik kocsik feltöréséből keresik meg a mindennapi betevőt. A transzfert az ilyen parkolók megoldják.
Ha mégis közterületen hagynád a kocsit, talán a Market Central bekamerázott parkolója a legjobb választás, onnan éjjel-nappal el tudsz jutni a 200E busszal a reptérre. Vecsés-nyugat megállóban kell felszallnod, a sofőrnél 450 Ft a jegy. Az út kb 5 perc a reptérig.
az a hely, ugy hiszem fizetos, behajtas huzott kartya alapjan tortenik es ejjel kiurul .. pont ezert hogy ne parkojanak ott a repteri autok ..
en igy sejtem
tevedek ?? O.o
A Market Central Ferihegy vásárlói 1550 parkolóhelyen ingyen parkolhatnak a vásárlás ideje alatt. Néhány, a fogyatékkal élők részére fenntartott parkolóhely kivételével bármely parkolóhelyet választhatják, ahonnan a legkedvezőbb az egyes üzletek megközelítése.
A parkoló területe magánterület és kizárólag a park vásárlóinak parkolására szolgál. A parkoló nem vásárlói célú igénybevétele tilos.
Én a helyedben nem szarakodnék, 4 500-ért parkolhatsz a Holiday parkolóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!