Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Érdemes kérni az oktatót,...

Érdemes kérni az oktatót, hogy jelentkezzünk vizsgára?

Figyelt kérdés
Eléggé kevés időpontot ad mostanában az oktató, a vezetésből a kötelező 30 óra megvan (bár autóútra, autópályára nem vitt ki, illetve lakott területen kívül is max 3x mentünk ki). Tudom, hogy szint függő és biztos, hogy +10 óra csak segiteni fog a jogosítvány megszervezésében, de azt hallottam, elég sokat kell várni a vizsgákra, de a várakozás közben elvileg azért nem tudjuk megcsinalni, mert nem tudja, mennyi plusz órát kell vennem.
2019. jún. 8. 17:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egy alkalom alatt 2 óra vezetést értek. Egyébként a lehúzás és az idő az, ami miatt gondolkodom a váltáson. Csak továbbra sem tudom, mennyire ismerhetik egymást az oktatók/oktatók-vizsgabiztosok. Abban reménykedem, hogy nem érdekli a dolog, így nem lenne negatív következménye a váltásnak.
2019. jún. 12. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Efelől nem kell aggódnod, 99,9%
2019. jún. 12. 23:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem váltottam, mert nyáron rengeteg ember akar jogsit szerezni és még inkább későbbre tolódott volna. Viszont a probléma ugyanaz, de azóta már 60 levezetett órán is túl vagyok.
2019. júl. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!