Tényleg rossz reggel vizsgázni?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz az első forgalmi vizsgám, 8:30-kor fog kezdődni. Egy ismerősöm azt mondta hogy reggel nagyon rossz vizsgázni, mert még nagyon éber a vizsgabiztos, kötekedni fog és valahogy úgyis kihozza hogy megbukjak. Tényleg rossz reggel vizsgázni?2019. máj. 29. 20:41
1/4 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezőjét mondta az oktatóm. A később vizsgázók már lehet, hogy már olyan vizsga biztost kapnak aki már túl van egy kettő buktatason. Így talán nem annyira toleráns.
Én elsőként mentem, sikerült is.
3/4 anonim válasza:
Ha olyan vizsgabiztost kapsz aki meg akar buktatni, akkor az a nap bármely szakában meg fog, nem ezen múlik majd. Van olyan ismerősöm aki elsőre átment reggel, meg olyan is aki délután bukott, illetve fordítva, nem ez számít.
4/4 anonim válasza:
Én is az ellenkezőjét tapasztaltam, bár nem a vizsgabiztos, hanem önmagam miatt. Első két alkalommal utolsó előtti / utolsó voltam, és annyira izgultam, hogy 2-5 perc alatt kicsináltam saját magam: olyan hibákat követtem el, amiket a gyakorló órákon és azóta sem, soha; egyértelműen a stressz miatt.
Harmadjára én kértem az oktatót, hogy kifejezetten reggeli időpontot kérjen, nem baj, ha így később lesz a vizsganap. Nem volt időm izgulni, simán átmentem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!