Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg rossz reggel vizsgázni?

Tényleg rossz reggel vizsgázni?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz az első forgalmi vizsgám, 8:30-kor fog kezdődni. Egy ismerősöm azt mondta hogy reggel nagyon rossz vizsgázni, mert még nagyon éber a vizsgabiztos, kötekedni fog és valahogy úgyis kihozza hogy megbukjak. Tényleg rossz reggel vizsgázni?
2019. máj. 29. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az ellenkezőjét mondta az oktatóm. A később vizsgázók már lehet, hogy már olyan vizsga biztost kapnak aki már túl van egy kettő buktatason. Így talán nem annyira toleráns.

Én elsőként mentem, sikerült is.

2019. máj. 29. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen fog múlni...
2019. máj. 29. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan vizsgabiztost kapsz aki meg akar buktatni, akkor az a nap bármely szakában meg fog, nem ezen múlik majd. Van olyan ismerősöm aki elsőre átment reggel, meg olyan is aki délután bukott, illetve fordítva, nem ez számít.
2019. máj. 30. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is az ellenkezőjét tapasztaltam, bár nem a vizsgabiztos, hanem önmagam miatt. Első két alkalommal utolsó előtti / utolsó voltam, és annyira izgultam, hogy 2-5 perc alatt kicsináltam saját magam: olyan hibákat követtem el, amiket a gyakorló órákon és azóta sem, soha; egyértelműen a stressz miatt.

Harmadjára én kértem az oktatót, hogy kifejezetten reggeli időpontot kérjen, nem baj, ha így később lesz a vizsganap. Nem volt időm izgulni, simán átmentem:)

2019. máj. 30. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!