Reggel 8 órai forgalmi vizsga időpont nagyon rossz?
Ha megszerzem a jogosítványt akkor nem, nem tervezem ilyen időszakban a vezetést egy jó ideig. A szüleim mondták, hogy majd mehetek reggel a kocsival, mert ők nem használják, de elnézve a nagy dugót előbb odaérek biciklivel, rosszabb időben pedig busszal, hisz az biztonságosabb, mint egy kezdő vezető a csúcsforgalomban.
A drukkolást köszönöm, igazából nem holnap, hanem csütörtökön megyek vizsgázni, de már előre nagyon izgulok. Holnap délután még veszek egy órát.
Köszönöm a biztatást, végül sikerült. Meg is lepődtem, mert úgy mentem oda, hogy elsőre mindenki megbukik, ráadásul még nagy forgalom is lesz, így nem sok jóra számítottam.
Valóban nagy forgalom volt, de végül ez vált a hasznomra. Kihúztam egy olyan útvonalat, aminek a végén egy faluba kellett volna kimenni, de abban a faluban most nagy útépítések zajlanak, sok a terelőtábla, egyes utak le vannak zárva, azért imádkoztam, hogy nehogy azt húzzam, de ilyen a szerencsém, kihúztam.
A városban viszont akkora forgalom volt, hogy az útkereszteződéseknél is sokat vártunk, plusz az utolsó 20 percben előttem bénázott egy konténeres autó a megfordulással, így 10 percig feltartott, végül a vizsgabiztos mondta, hogy ne menjünk ki a faluba, mert nem érnénk vissza, úgyhogy a nagy forgalom szerencsét hozott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!