Ti emiatt rászólnátok a taxisra, hogy miért visz körbe?
Mi is jártunk már így, de mikor mondtuk, hogy vagy a rövidebb úton megy vagy most kiszállunk és inkább sétálunk akkor egyből máshogy gondolta. Értem én, hogy ő is pénzből él, de ez gusztusstalan.
Amúgy nem kötekedni akarok, de azt a távot 20 perc alatt le is sétálhattad volna.
A taxiban a viteldíjat km alapon fizeted (legalábbis ezt a részét ) 400 méterre a különbség 120 forint.
Korrekt-nem korrekt nem tudjuk hol történt, lehet akár időben gyorsabb is volt.. na most 120 forinton b*ziskodni :D
Ez Budapesten volt?
Alapdíj: 700 Ft
Kilométerdíj: 300x2,9=870 Ft
Kilométerdíj: 300x3,3=990 Ft
Az eltérés 120 Ft
Percdíj (álltok egyhelyben). 75 Ft
Ha kettő percet álltok valahol, már az több.
Sok kicsi sokra megy. Legyen jó napja a taxisnak, s csaljon el minden utastól 120 forintot.
A gépet nem tudja manipulálni. Ha kiírta az összeget, akkor az után adózni is fog.
A 120 forint az tiszta bevételt nézve talán 6-7 forint.
De nézd, nagyvonalú vagyok. Valami trükkel legyen ennek az egésze tiszta bevétele.
Napi tíz kuncsaftnál 1200 forint. Ha minden nap dolgozik, akkor 36 600 Ft/ hónap. Legyen ötven ezer.
Ebből fog villát venni a Bahamákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!