Kressz vizsgám lessz pár nap múlva. Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Sziasztok azért írtam ki ezt a kérdést mert iszonyatosan félek a vizsgától.Ti hogy oldottátok a feszültséget magatokban ezzel kapcsolatban?.Vagy ,hogy mire kell számitanom a vizsgán.előre is köszönöm
17/F
2019. máj. 28. 16:14
1/3 anonim válasza:
Legjobb stresszoldó az a tanulás. Így nem kell izgulnod hogy megbuksz
2/3 anonim válasza:
Én a kresztől pont nem féltem. Saját kis monitorom előtt ültem a saját kis feladataimmal, ráadásul takarva vagy, így a kutya nem látja mit szerencsétlenkedsz. Persze izgultam, hogy sikerül-e és biztos voltam benne, hogy nem, de végül elsőre átmentem.
Később a forgalmi vizsga... Na, az tényleg para volt :D
3/3 $$$$$ válasza:
Mi lesz veled a későbbiekben ha már ettöl is félsz ? XD . Mondjuk egy érettségin aminek tétje van vagy egyetemen egy ZH-nál(ha mész). Ha megbuksz mész mégegyszer 1-2 hét mulva.... De egyébként én már 3 szor csináltam jogsit.(különböző kategóriák). Tehat 3 szor kreszvizsgáztam nem olyan nagy cucc ha tanulsz rá egy kicsit akkor sima. A forgalom már neccesebb. Nekem pont most lesz pemteken motorbol... De ezen se izgulok. Ha megbukok akkor megbukok nem lesz semmi. Jövőhéten megint megyek Xd. Nem olyan mint egy érettsegi hogy oktoberben csinalhatom ujra ha majusban megbukok. Meg a tét se akkora... Ha meg sikerül örülni fogok neki. De ha izgulsz attol csak rosszabb lesz... Felesleges ennyire ragörcsölni. Ha ugy erzed hogy rendesen felkészültél akkor felesleges izgulnod. Ha meg nem még siman feltudsz. 2 nap is bőven elég rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!