Májusban íratkoztam be Kressz tanfolyamra. Az első vizsgám sikertelen volt,2014. júl.31-én. Befizettem a pótvizsgadíjat, időpontot is kaptam, a munkáltatóm nem engedett vizsgára. Meddig tehetem le az elméleti vizsgát?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 11:21
1/2 anonim válasza:
Amíg azt sem tudod miből vizsgázol, biztos nem. "Kressz", te jó isten...
2/2 anonim válasza:
A tanfolyam kezdetétől 9 hónap a határidő a sikeres elméleti vizsgára - a határidőből kifutva újra jelentkezned (fizetned) kell elméleti oktatásra.
A hátáridőből már sikeresen kifutottál.
Az elméleti felkészültség olyan jól mérhető, hogy ott csak az bukik meg, aki felkészületlenül ment oda.
Januártól némi változást eszközöltek: az 1100 kérdésből álló adatbankot picit bővítették, frissítették, 11000 kérdésből mazsolázzák össze a vizsgalapra kerülőket - egyszerűbb megtanulni a szabályokat, mint csupán a helyes válaszokat biflázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!