Itt mikor lesznek sebességkorlátozás nélküli autópályák?
Egyáltalán mi kell ahhoz, hogy egy autópályán ne korlátozzák a sebességet? És itt Magyarországon miért nem olyan autópályákat építettek az utóbbi évtizedekben, ami ezt lehetővé tenné?
Itt van a sok nagy teljesítményű autó és motor, amik lazán bírnák a 250-es tempót, és 130-140-nel döcögünk. Még a Ladák idejében érthető volt, hisz a szoci autók és motorok nem is voltak képesek ennél gyorsabban menni, de ma már indokolatlan fenntartani ezt a korlátozást. Vagy legalább miért nem emelik fel 180-200 km/órára?
"Itt mikor lesznek sebességkorlátozás nélküli autópályák?"
Remélhetőleg soha, mert a legnagyobb (és pályán gyakorlatilag egyetlen) veszélyforrás a nagy sebesség.
"Egyáltalán mi kell ahhoz, hogy egy autópályán ne korlátozzák a sebességet?"
Az kellene, hogy az emberek felelősségteljesen vezessenek. Tekintve, hogy ezt jelenleg sem tudják megtenni, értelmetlen lenne még inkább szabadon engedni a marhákat.
"Szerintem meg ez a jövő."
Nem tudom feltűnt-e de már vagy 50 éve nem a sebesség a jövő. Se a repülésben, se a vasúton, se a közúton. Sokkal fontosabb az átlag ember biztonsága, aki csak el akar jutni A-ból B-be.
Hazai utak , autók 80%-ànak a műszaki állapota nem teszi lehetővé .
Itt németben amiatt lehet , mert jók az útjaink , autók műszaki állapota jó mert szart nem engednek útra . Ezáltal én az A300-on 200 al dörgetek végig és sokan még a 250-280-at nyalodssák .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!