Vezetni tanulok, hány órát vettetek mikor sikerult a forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
Vezetni tanulok2019. máj. 22. 06:59
1/12 anonim válasza:
20 óra körül vezettem, az papíron persze 30 volt. Elsőre sikerült.
2/12 anonim válasza:
A 36. Óra volt a vizsga, tegnap lett meg, elsőre.
Amúgy vannak kötelező mutató számok, amik azt jelentik, hogy az adott iskolában tanulók milyen százalékban mennek át a vizsgán, mennyi a teljes képzési költség és hogy átlagosan hány órával több kell a sikeres vizsgához. Ezek nyilvános adatok, az autósiskola honlapján fel kell legyenek tüntetve, de az nkh oldalán fent van az összes.
Én ezek alapján választottam iskolát, ott átlag plusz 5 órát vesznek a tanulók és 70% feletti a sikeres vizsga aranya. A legtöbb helyen 40% alatti a vizsga sikeresség és több, mint 50%-kal több órát vettek a tanulók.
Ha megírod hova jársz, megnézem neked.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
40.
Kb 34 után mentem elsőre, azt buktam.
5/12 anonim válasza:
31. volt a vizsga
elsőre sikerült
6/12 anonim válasza:
37, ekkorra lett meg a kötelező kilométerem, amúgy mehettem volna hamarabb is. Igaz, az első vizsgám nem sikerült, bár rajtam nem múlott. Egy órát vettem pluszba, hogy ne zökkenjek ki, másodikra meglett.
7/12 anonim válasza:
48-52 óra volt (nem emlékszem pontosan), már nagyon tele volt a t*köm az oktatóval, mindent jól csináltam,és csak húzta húzta az egészet. Elsőre átmentem, örültem hogy megszabadultam az egésztől. Több pénzt lehúzott rólam az oktató mint amennyibe az első autóm került.
8/12 anonim válasza:
45 óra volt egy forgalmi vizsga bukással.
9/12 anonim válasza:
36. Óra volt a vizsga és döcögősen bár, de elsőre átmentem.
10/12 anonim válasza:
58 órával megyek először vizsgázni. Nem a vezetéssel, meg a haladással van a probléma, hanem a parkolásokkal, nagyon alacsony vagyok és szinte semmit nem látok, ha hátra nézek tolaltáskor, tükörből meg ugye nem lehet. Ezt kellett elsajátítanom ilyen hosszú ideig. 1 éve csinálom lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!