Oktató váltás lenne a megoldás?
Kétszer buktam meg a forgalmi vizsgán. Tavaly augusztusban kezdtem az egész jogsi dolgot de novemberben tudtam venni pár órát és komolyabban februárban vezettem. Az első vizsgámon nagyon jó biztost kaptam, de leblokkoltam és elrantottam a kormányt. A másodiknál a sávvaltas nem sikerült, már nagyon el vagyok keseredve. 65órát vettem eddig, 40volt az első vizsgálnák és az oktatomat egyszerűen nem érem el.
De már annyira elment az egészről a kedvem és tényleg nem tudom mit csináljak . Tudok vezetni és magabiztos vagyok addig , míg el nem jön a vizsga napja. Remeg a lábam, izzad a kezem, folyik rólam a víz és nem tudok koncentrálni, annyira félek hogy nem sikerul.
Míg vezettem az oktatóm eléggé elvette a kedvem az egésztől. Sokat kiabált velem és nagyon sokszor sírógörcsöt kaptam mellette , sokszor kellett félreállni , olyan szavakkal illetett hogy barom , hülye, idióta ...és én nagyon érzékeny vagyok ezekre. Azért nem váltottam eddig le mert jófej is tudott lenni, sokszor jól elveszelgettunk de nagyon sokszor megsiratott.
Lassan egy hónapja volt a második forgalmim és nem érem el. Nem jelentkezik, de a barátaim meg mondogatják mikor mennek hozzá vezetni meg vizsgázni és ők két hónapja kezdték...
Hogy kell oktatót váltani? Vagy mit csináljak ? :( Nagyon el vagyok keseredve.
21/L
Hiába hívom nem veszi fel. Úgy értettem hogy nem hív és ha én hívom is elérhetetlen.
Igen..a vizsgadrukk...de mit tudok tenni ez ellen?
21 évesen kicsit lehetnél talpraesettebb, már bocs. Szerinted mégis hogyan kellene oktatót váltani? :D Befáradsz az iskolába és kijelented h mit szeretnél, ennyi a nagy titok. Mellesleg én azt sem értem, hogyan lehet sírógörcsöt kapni egy ilyen dolog miatt, bár én nem is vagyok csaj...
Vizsgadrukk? Ennek egy oka van: nem bízol önmagadban. Teljesen független attól, hogy milyen tudásszinten állsz. Nem csak a vezetésre igaz. Ha magadra tudsz szedni némi önbizalmat és önértékelést, akkor nem lesz vizsgadrukk, ellenkező esetben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!