Tetőre szerelhető kerékpártartóra mennyire nehéz feltenni majd levenni a biciklit?
Gondolkodom a kerékpártartó vásárlásán, hogy messzebb, nagyobb túrákra tudjak menni. A hátsó ajtósok és a vonóhorogra szerelhetők nem annyira tetszenek, mert kilóghat a bicikli oldalra, meg tolatni is nehéz lenne velük. Épp ezért a tetőcsomagtartóra szerelhetőket kezdtem el nézegetni (a csomagtartó már megvan korábbról), de olyanokat is olvastam róluk, hogy két ember kell, hogy feltegyék a biciklit a tetőre.
Akinek van, milyen tapasztalata van?
Fel tudom emelni a biciklit, elbírom, esetleg egy kislétrára is tudok állni, hogy könnyebben tartsam. Valóban kétemberes lenne?
Köszönöm a válaszokat, sima kombi, kb 160 centi lehet a keresztrúddal, mert az még szemmagasságban van. Kislétrára gondoltam én is, szerintem azzal vállalható, kösz a megerősítést.
Csak kár, hogy nem tudok gyakorolni, mielőtt megvenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!