Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg nincs egy benzinkút...

Tényleg nincs egy benzinkút se Tornanádaska és Edelény közt (40 km)?

Figyelt kérdés

A határ túloldalára megyek túrázni pár napra (Turna nad Bodvou). Az oda-vissza útra nem elég a benzin, és mivel a magyar oldalon valamivel olcsóbb az ár, meg hogy ne kelljen annyi eurót váltani, azt gondoltam, hogy átjönnék a magyar oldalra benzinért. A visszaút is hosszabb szakaszon még Szlovákiában vezet. Megnéztem több benzinkút -keresőt, közük a MOL-ét, de mindegyik azt mutatta, hogy Edelényig nincs benzinkút. Tavaly Edelény felől utaztam, és én se láttam egy benzinkutat sem. (Idén nem arról megyek, hogy ne kelljen autópályadíjat fizetni.)

Én még csak megvagyok magyar benzin nélkül, de belegondoltam, hogy az ott élőknek 80 km-t kell utazni oda-vissza, csak azért, hogy benzint vegyenek. Létezik ez? Vagy én valamit rosszul néztem?

2019. máj. 9. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van kettő is.

Egyik Szendrőben, a település szélén, a főút mentén, ha Edelény felől jössz.

Illetve Bódvaszilason, de az egy kis benzinkút, ráadásul eldugott, de van.

Mindkettő maszek, nem MOL.

2019. máj. 9. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

" meg hogy ne kelljen annyi eurót váltani"

Fizethetsz mindenhol bankkártyával és akkor nem kell eurót váltani...

2019. máj. 9. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, meg is van a bódvaszilasi benzinkút. Talán még érdemes oda Tornáról átmenni.

Szerintem ha forintos kártyával vásárolok euróért, az is pénzváltás.

2019. máj. 9. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem pénzváltás. Kártyás fizetésnél a bankok középárfolyamon számolnak ami kedvezőbb, mint a valuta vétel. Nem is emlékszem rá hány éve váltottam utoljára pénzt :)
2019. máj. 9. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
OK, talán megpróbálom a kártyás fizetést kint.
2019. máj. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!