Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Letezik olyan, hogy egy...

Letezik olyan, hogy egy buntetest masfel ev mulva kuldenek ki?

Figyelt kérdés
Az ex parom az en nevemen levo kocsival Londonban rossz helyen parkolt.Azota mar a kocsi sincs meg. Most kaptam postan egy levelet, hogy fizessek be £130 - ot.Fenykep is mellekelve volt a levelben. Persze az exemet nem erdekli a dolog. Lehetseges, hogy ez vmi atveres? Tenyleg ott volt akkor es egyszer mar kifizettem helyette egy buntetest, nem tudom hogy nem e vki ellopta e az adatokat.Igaz, az utobbi alkalommal mas utcanev van megadva.

2019. máj. 5. 02:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Külföldről létezik, hogy ilyen lassan jön ki. Az olasz gyorshajtás is bő egy év után szokott érkezni.
2019. máj. 5. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:
A külföldi büntetések gyakran késnek, nekem a tavalyi nyaralás utolsó kifizetendő tétele most áprilisban ért ide (Franciaországból). Ha lehet nyilatkozni arról, ki követte el a szabálysértést (a fhansziáknál lehetett), akkor húzd rá az exedre.
2019. máj. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!