Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezesetben kuldhet buntetest a...

Ezesetben kuldhet buntetest a bkk vagy lesz valami?

Figyelt kérdés
Elore szolok, szanom banom, csunyan viselkedtem 😀 megakart buntetni az ellenor, en odaadtam a szemelyim, de mivel siettem es amugy is, kivettem a kezebol es leszalltam..tegyuk felre, h sultparaszt dolog volt tolem es megerdemelnem a buntetest, de ilyenkor mi van? nem tudom mennyi adatomat jegyezte fel, de nem irtam ala semmit, meg nagyon nem akarta visszaadni.. ha esetleg jon bunti mennyire szamitsak, illetve milyen formaban?
2017. aug. 30. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha fel tudta írni az adataidat, akkor jön majd a 16 ezer forintos csekk, de lehet, hogy nem lesz semmi.
2017. szept. 2. 12:23
 2/2 A kérdező kommentje:
es ez igy mennyire szabalyos? ala nem irtam semmit. illetve nagyon nem akarta visszaadni a szemelyimet, szval gondolom irkalt volna meg rola. koszonom a valaszt
2017. szept. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!