Szerintetek mennyi az esélye annak hogy valaki mindenből
át megy elsőrea vizsgákon?
Figyelt kérdés
Itt gondolok az elméletire és a forgalmi vizsgára, az egész csak a Szerencsén múlna?
2019. ápr. 22. 20:49
1/10 anonim válasza:
Egy 30 körüli srácot ismerek, de az is vezetett már előtte feketén, így volt fogalma a kreszről, forgalomról meg pláne, érdekes módon 30. órán vizsgázott, meg is csinálta, pár hibaponttal.
Továbbá tudok olyan állatorvosról akinek bár a kresz elsőre meglett, forgalom csak harmadjára.
Szerencse, jó érzék, és nagyban vizsgáztató függő az egész.
2019. ápr. 22. 20:58
2/10 anonim válasza:
Én elsőre levizsgáztam mindenből pedig előtte sosem vezettem, igaz M kategóriám megvolt már. A forgalmi vizsgát 0 hibaponttal teljesítettem (nem kellett fizetni érte és 32 óránál lett meg mert a km így jött ki), az egész oktatás alatt ekkor vezettem a legjobban.
2019. ápr. 22. 21:23
3/10 anonim válasza:
Én is átmentem mindenből elsőre, és nem éreztem megterhelőnek. A z elméletre tanultam, vezetni meg amúgy is tudtam.
2019. ápr. 22. 21:51
4/10 anonim válasza:
Nagyrészt rajtad múlik,ha tényleg jól megy a vezetés akkor átmész ha csak nem egy olyan vizsgabiztost fogsz ki aki mindenáron meg akar buktatni
2019. ápr. 22. 22:11
5/10 anonim válasza:
Én mindkettőből átmentem elsőre úgy, hogy előtte sosem vezettem autót. Mondjuk elsősegélyből 1x buktam, de az ugye nem szerepelt a kérdésben :D
Egyébként természetesen nem a szerencsén múlik, max. annyiból, hogy milyen vizsgabiztost fogsz ki.
2019. ápr. 22. 22:16
6/10 anonim válasza:
B-nél mindenből elsőre. Nem tudtam vezetni, oktatáson tanultam meg.
Haver meg vezetett előtte sokat külföldön, tanyán, hegyen ott ahol a madár se jár, még kisbuszt is. Aztán vizsgán megkérdezték tőle, hányat reccsen egy jó kézifék felhúzásnál, ő 6-ot mondott holott 5. Ez függ attól is, hogy milyen a nap, hány bukás volt. Kell a norma, ez van, bele kell kalkulálni.
2019. ápr. 22. 22:59
7/10 anonim válasza:
Én is elsőre átmentem mindenből eddig.
2019. ápr. 22. 23:25
8/10 anonim válasza:
Elsőre átmentem mindenből hibátlanul. Gimnazista voltam, osztályunk kb. kétharmada megtanult vezetni. Egy-két kivételt leszámítva mindenki elsőre átment (ha nem is hibátlanul).
2019. ápr. 23. 00:38
9/10 anonim válasza:
Elsősegélyből még nem hallottam olyat az ismeretségi körömben, aki megbukott volna, KRESZ vizsgán is csak 1-2 ember összesen, ha tanulsz akkor az sikerülni fog. Forgalmi már inkább kis szerencse kérdése is. Itt nálunk elsőre sokan buktak, volt jogos, de sokszor csak bele akartak kötni valamibe. Másodjára már mindenkinek sikerült. Vizsgabiztos függő, de nem lehetetlen. Nekem a vb azt mondta amikor félreállított, hogy jajj hát ön mekkora tehetség, meg micsoda érzéke van hozzá, de azért megbukott. Nagyobb hibával is engedték át egy barátomat, jobb napja volt a vbnek biztos. 😀
2019. ápr. 23. 08:25
10/10 egySanyi válasza:
SM, A, B, C kategória, GKI, PÁVII elmélet gyakorlat minden elsőre, pedig autóban én is csak az első vezetés órán ültem a kormánynál. Nem hibátlanul, de pótvizsgára meg lefizetésre sose költöttem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!