Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az M4-es metrónak a fenntartás...

Az M4-es metrónak a fenntartását, hogyan és miből finanszírozzák?

Figyelt kérdés
Beadandó dolgozatomhoz szükséges azonban erről semmi információt nem találtam. Arról igen, hogy milyen finanszírozási forrásból épült fel, de arról nem, hogy miből tartják fent? Azt tudom, hogy utasok jegyeiből, de az töredéke a finanszírozásának.

2019. ápr. 13. 17:17
 1/5 anonim válasza:

Egy kis olvasnivaló, lehet ezt keresed:

[link]

2019. ápr. 13. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Jaj Istenem.

Ennyit a linkről:

"Forrás: 444.hu számítás"

A malév is azért csődölt be mert nem szabad az államnak támogatnia cégeket.

Pontosan nem tudom, mennyi pénzt ad a főváros, hogy az emberek tudjanak utazni, de ha a jegyek bevétele nem elég, akkor miért nem emelik?

2019. ápr. 13. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Hova emeljék? Európai összehasonlításban ku. drága.
2019. ápr. 13. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nyilván abból finanszírozzák, hogy a M4 nem külön cég, hanem ugyanaz üzemelteti, aki a többi budapesti tömegközlekedési vonalat, így a nyereségesebb vonalakból tartják fenn a kevésbé nyereségest is. Mondjuk attól még röhej, hogy ennyire kihasználatlan útvonalra metrót építettek, de ez van.
2019. ápr. 13. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én emlékszem, hogy 10 éve 20-on évesként a 6-es busz 1-2 percenként járt, és nem fértem fel csak a másodikra, és egyszer volt, hogy nem kapaszkodtam egy piros lámpánál.

Régi szépidők ... öregebbek szemszögéből milyen lehetett ...

2019. ápr. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!