Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan kell parkolni?

Hogyan kell parkolni?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy sosem tudom merre és mit kell nézni a különböző parkolásokkor, hogy ne okozzak kárt se más autójában se a sajátomban majd. Tehát a különböző parkolásokkor hová kell néznem mit figyeljek mikor kell a kormányt elkezdeni tekerni, melyik tükröt, mit kell figyelni hogy jó legyen a kivitelezés?
2019. ápr. 6. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ezt senki nem fogja tudni neked megválaszolni.
2019. ápr. 6. 22:25
 2/5 anonim válasza:
31%

Jogosítványod hol van?

Míg tanulóvezető vagy addig pont ezeket mondja az órákon az oktató.

2019. ápr. 6. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:
5 éve vizsgáztam, van jogosítványom de azóta egyetlen egy alkalommal sem vezettem, most egy távolabbi meló miatt ami nem oldható meg tömegközlekedéssel szükségem lenne rá, így szerettem volna előtte egy eldugott helyen gyakorolni mert nem megy a parkolás. Oktatóm anno elég borzasztó volt, soha nem adott konkrét támpontot, volt 2 tükör a kocsin azt mondta a felsőt ne nézzem mert az életben sem lesz ott, így kezdtük az első órán majd a későbbiekben ordibált hogy miért nem látom nem oda nézek ott van a felső tükörben. Rossz élményeim vannak és sajnos nincs ki segíthetne elmagyarázni, így magam gyakorolgatok kevesebb sikerrel, de szeretném megtanulni csak valahogy nem jön ösztönösen mikor mit hogy és hová nézzek.
2019. ápr. 6. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
B*szki, menj el egy utánképzésre mielőtt autóba ülsz. Nyilván azt kell nézni, hogy ne menj neki senkinek és semminek...
2019. ápr. 7. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Az elmélete tök egyszerű: mindig azt a pontját nézd a kocsinak akàr előre nézve, akar hàtrafordva, akár tükorből, amelyik közeledik egy akadály felé. Ennek megfelelően kell korrigálni. A gyakorlatban meg nyilván gyakorolni kell.
2019. ápr. 7. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!