Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nektek is van olyan napotok,...

Nektek is van olyan napotok, hogy bénázva vezettek?

Figyelt kérdés
Figyelmetlenebbnek érzitek a vezetést, esetleg többet bakiztok annak ellenére, hogy van rutinotok nagyobb városokban is.
2019. márc. 23. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A bénázás azért túlzó kifejezés, de néha - még közel húsz év gyakorlat után is - előfordul, hogy lefulladok, vagy ügyetlenül kanyarodok, túl meredeken próbálok parkolni, ilyesmik. Mint ahogy ötven éves emberek is megbotlanak néha.
2019. márc. 23. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Néha elő szokott fordulni, hogy figyelmetlenebb vagyok, mint egyébként. Pont tegnap csináltam olyat, hogy kereszteződésben balra fordulásnál megpadkáztam az út közepén levő járdaszigetet, egy olyan helyen, ahol már rengetegszer kanyarodtam ugyanígy, és szépen el tudtam menni a padka mellett.

Illetve ha fáradtabb vagyok már, mikor autóba ülök, akkor is szokott lenni olyan, hogy lankad a figyelmem, és érezhetően később veszek észre dolgokat, úgyhogy ilyenkor eleve óvatosabb vagyok.

2019. márc. 23. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Lassan fél éve vezetek, nem napi rendszerességgel.

Van amikor beugrom a kocsiba minden olyan természetesen megy. Máskor meg teljesen szét vagyok esve, főleg ha kicsit fáradtabb, dekoncentrált vagyok és minden nagyon rosszul megy a váltástól kezdve a kanyarodásig.

2019. márc. 24. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, bő 15 év rendszeres vezetés után is hibázik néha az ember, ha bármilyen oknál fogva nem tud a szokásos szinten koncentrálni. Én tipikusan a parkolást szoktam elrontani olyankor, aztán várnak rám, amíg korrigálok
2019. márc. 24. 09:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2019. márc. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!