Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » PÁV illetve GKI vizsga mihez...

PÁV illetve GKI vizsga mihez szűkséges? Melyik kell ahoz hogy más teherautóját vezethesd és melyik ahhoz hogy árút szállíts vele?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy aki sofőrként dolgozik annak kell mind a kettő, de ha valaki teherautót vezet de árut szállít (pl: daru, szippantós, munkagép, kosaras) akkor melyik kell?

2019. márc. 20. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jövedelmed származik a vezetésből akkor kell a gki. Én így tudom, azért is csinálom a C jogsit, mert el kell nekem egy hobbi Ifa, nem akarok gki-t sem páv-ot egyenlőre.
2019. márc. 20. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Pálya alkalmassági vizsgát általában a cégek kérik, nem kötelező, ellenben a GKI még a budira is kell, ha oda akarsz menni C-vel.
2019. márc. 20. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Gki nyugaton nem kell altalaban. Itthon kerik.
2019. márc. 20. 14:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi van ha osztrák cég osztrák kamionjával jövök magyarországra, akkor kérike-e a PÁV-ot? egyébként is ezt a PÁV/GKI papítokat ki kérheti el? (rendőr, NKH/KPM, NAV/APEH, munkavédelem, vagy ki ellenőrizheti?)
2019. márc. 20. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Künn csak a gki kell páv ott nincs.
2019. márc. 20. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

"Gki nyugaton nem kell altalaban. Itthon kerik."

Hogy lehet ilyen hülyeséget írni? A GKI épphogy uniós találmány, mindenhol kötelező.

2019. márc. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!