Budapesten hol lehet ilyenkor helyet találni?
Figyelt kérdés
Budapesten fél6-6 között merre érdemes parkoló helyet keresni?
7kor kezdődik a színdarab amire mennénk (Magyar színház, Hevesi Sándor tér)..
Hol érdemes parkoló helyet keresni? Nem lényeges ha fizetős, csak találjunk.
Sajnos nem oda valósiak vagyunk és ismerősök nem tudtak segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2019. márc. 12. 20:33
1/4 anonim válasza:
Én a belvárosban kb 1 órát szoktam parkolóhely keresésre szánni. Tapasztalataim szerint legrosszabb esetben is 45 perc alatt lehet helyet találni, szóval így számoljatok, mert olyan, hogy biztos hely, az sehol nincs.
2/4 anonim válasza:
100 lakosra jut 4 db parkolóhely egy bérház előtt, 96-nak meg nincs autója, ha feje tetejére áll sem. Én nem tudom honnan gondolják egyesek, hogy akkor majd még pont ők hiányoznak innen. 73-as, 76-os és 74-es troli megy arra. Utóbbi a Városliget felől jön, ott azért már lesznek helyek, ha beljebb nagyon nem akaródzik lenni. Lehet persze benn is helyet találni, ha vki 20 percig köröz egy háztömböt, csak kiáll majd valaki épp.
3/4 anonim válasza:
Aréna Mall mélygarázs, onnan jó séta vagy a Keletitől 73 76-os troli.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
ahogy oda értunk negyed 7 felé egyből találtunk úgy 300m-re a színháztól.
2019. márc. 21. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!