Milyen autós kamerát vegyek?
Concorde hd 70 volt az első, majd az 2 évig bírta, szép képe volt, a hibája, hogy nem minden felvételt ment, hibás fájlokat csinál. Most egy ramiro t451 kamerám van, olcsó (17ezer) volt és nekem nem ragasztós mert 4 autóba használom ezért plusz vettem hozzá tartókat. Ha egy autót használnék akkor xiaomit vennék.
Gps nekem nem fontos mert gripgo telefontartóra van rátéve a telóm és azon megy a herewe go gps meg a traffi hunter, :)
De a mionak van gpsbe integrált kamerája, asszem itteni kommentelő John McClane tud többet. :) ,de azt is írta, hogy 140 fokos annak a látószöge.
#2 feldobsz egy pár másodperces vidit netre, hogy megnézhessük a felvételeket?
Kérdező, holnap kapsz tőlem két felvételt ha akarod ha nem. Amennyiben nem felejtem el :) épp ma néztem, a ramiro nem egy részletgazdag cucc. Akkor ami nekem van most nem ajánlom. Concorde hd70 viszont csodálatos majd mutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!