Milyen autós kamerát vegyek?
Concorde hd 70 volt az első, majd az 2 évig bírta, szép képe volt, a hibája, hogy nem minden felvételt ment, hibás fájlokat csinál. Most egy ramiro t451 kamerám van, olcsó (17ezer) volt és nekem nem ragasztós mert 4 autóba használom ezért plusz vettem hozzá tartókat. Ha egy autót használnék akkor xiaomit vennék.
Gps nekem nem fontos mert gripgo telefontartóra van rátéve a telóm és azon megy a herewe go gps meg a traffi hunter, :)
De a mionak van gpsbe integrált kamerája, asszem itteni kommentelő John McClane tud többet. :) ,de azt is írta, hogy 140 fokos annak a látószöge.
#2 feldobsz egy pár másodperces vidit netre, hogy megnézhessük a felvételeket?
Kérdező, holnap kapsz tőlem két felvételt ha akarod ha nem. Amennyiben nem felejtem el :) épp ma néztem, a ramiro nem egy részletgazdag cucc. Akkor ami nekem van most nem ajánlom. Concorde hd70 viszont csodálatos majd mutatom.
GPS minek ezekbe?
Nekem MIO van de abban sincs, viszont tökéletes felvételt csinál, laptopn vissza nézve mint egy igazi természet film.
A rendszám is mind tisztán olvasható ha meg állítom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!