Melyik cèghez mehetnèk kamionozni friss jogsival?
Kérdés, milyen az a friss jogsi, és mit tudsz mellé villantani? Ha van egy érettségid, A_B_C_E+ami kell még, és németből, angolból érettségi szintű beszédkészséged van, (vagy jobb) akkor nyerő vagy.
(Láttam vergődni kollégát nyelvtudás nélkül..hát az borzalmas volt. Segítettem neki, nagyon boldog volt, annyira, hogy nem is köszönt, sőt meg sem köszönte.)
Jobb helyen nem előítéletesek. Felvételkor mentem egy kört a versenyzővel, abból nagyjából kiderült, hogy legalább a gépet jól kezeli-e. Ha már van bátorsága jelentkezni, az esélyt meg kell adni.
Próbálkozz.
szerintem pont az a baja :D mármint a sztereotípia flusztrálja.
én ugyan nem gondolkozok kamionozásban, de én is érzem azt az általánosítást mások hangsúlyában, amikor említik, hogy a Wabihoz mindenkit felvesznek, és akkor ebből az jönne, hogy akkor biztos minden sofőr balf:sz? hát nem...az is csak egy munkahely, mint a többi...vannak ott is olyanok, akik több évtizede dolgoznak, és semmi bajuk nincs a céggel.
Bármelyikhez...
Friss jogsival rengeteg helyre adtam be jelentkezést.
Mindenhova mehettem volna, mert mindenki hivogatott hogy "tudok-e" kezdeni. Így en választhattam ki magamnak a legjobbat.
Nyelvtudás meg akárki akármit mond, nem döntő.
3 nyelven beszélek, és nem vagyok elöbbre mint aki a sajátját is alig beszéli.
Az ha minél többet beszélsz Neked segítség, de lehet nélküle is boldogulni.
9-es
Látod, te is ezeréves közhelyeket terjesztesz. Legalább 5-6 éve, ha nem több, egy Wabererses cégnél sincs már teljesítmény alapú bérezés, kizárólag napidíj van, meg egy minimális alapfizetés. És levonások sincsenek túlfogyasztásért, sőt, ha takarékosan vezetsz, akkor még azt is fizetik. És annyit vagy otthon, amennyit csak akarsz, ha szeretnél, minden hónapban 1 hetet otthon ülhetsz, vagy ha akarsz, akkor 2 hónapig haza sem jössz, hanem tolod minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!