Milyen hátrányai lehetnek egy napfėnytetőnek?
Egyszer volt napfénytetős autónk.
Nem ázott be.
Nem volt vele probléma.
De soha nem is hiányzott.
Nekem van napfénytetőm, imádom, hátárnyát nem tudok mondani. Ha az autó nem volt törve és a kasztni nincs megtekeredve, akkor beázni sem fog, ha mégis, cserélsz egy tömítést és kész.
De mivel töredékét nyitogatod, mint az ajtót, ezért gyakorlatilag borítékolható, hogy soha nem fog beázni
2 napfénytetős is van, nem is vennék már mást.
Az utólagos napfénytetőkkel vigyázni kell, azok könnyen beázhatnak, de a gyáriakkal nem szokott baj lenni. Van hely a tető és a napfénytető között, a víz folyamatosan beszivárog, de tálcákkal nagyon jól el van vezetve. Amíg nem dugul el a levezető cső, addig nem lesz vele baj, ha eldugul akkor pedig gyorsan kitakaríthatóak, de eddig egyikkel sem volt ilyen jellegű probléma.
Ha gyári, akkor nem kell tőle félni, élvezni fogod.
A 2002-es évjáratú kocsimban volt és nagyon megszerettem. Amikor lecseréltem az autót, kritérium volt, hogy legyen. A mostanin panoráma üvegtető van, nagyon állat :)
Azért kell nekem (a feelingen kívül), mert utálom a klimatizált levegőt, ezért klíma helyett ezt nyitom ki nyaranta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!