Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy külföldi papiros autóra...

Egy külföldi papiros autóra ha ráteszem az autóm rendszámát mik lehetnek a következmények?

Figyelt kérdés
Ha van egy autóm rendben lévő papírokkal műszakival stb. és vásárolok egy vele megegyező autót (színben is) és teszem fel külföldi papiros és egy nagyobb köbcentis motor található benne! És én a másik autóm rendszámát teszem rá és használom a hétköznapokban! Lebukhatok-e vele ? És hogyan ? És mi lehet ennek a büntetési tétele ? Válaszokat előre is köszönöm!
2010. jún. 30. 03:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha netán komolyabb ellenörzésre kerül sor, ahol a motorszámot és az alvázszámot is megnézik, akkor azonnal lebuksz. Ebben az esetben igen komoly büntetésre számithatsz, söt adott esetben azt is be kell bizonyitanod, hogy az autót nem loptad.

Nem tudom, miért kockáztatnád!

2010. jún. 30. 07:18
 2/7 anonim válasza:
Üsd át az alvázszámot, mint a filmekben:D
2010. jún. 30. 08:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Körülbelül egymillió forint regisztrációs adó befizetése alól bújnék ki ezáltal és lenne egy tartalék autóm ha a másiknak baja lenne és olcsóbb a megvásárlása is talán csak ezért...meg a nagyobb motor már luxusadó köteles lenne az is szépsumma évente, kötelező stb...engem a büntetésnek a mértéke érdekelne igazából!Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. jún. 30. 14:43
 4/7 Beatrix17 ***** válasza:
A luxusadót eltörölték!
2010. jún. 30. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
nem nagyon bukhatsz le. az alvázszámot nem nézik a rendőrök a motorszámot kicsit elmaszatolva hagyod,olajosan stb. akkor azt sem lesz ledve nézegetni. Gondolom müszakira a másik autót vinnéd ,így az nem okoz gondot, de plussz egy 10esért átlökik ezt is.
2010. júl. 1. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
én motort cseréltem az autóban miután megvettem. kimarattam a számot és kapott egy ujat mert sómarást álapitottak meg. és a 2.0 turbómotort igy lett hivatalosan az astrába. vastagon rátapasztottam durva sót és 1 hét alatt megmarta. kis drótkefélés. ujabb só. vizspriccelés rá néha. és többet nemkell remegnem amikor belenéznek a motortérbe. a papirozás részleteit nemtudom pontosan mert a szerelőmmel intéztettem mert sokat melózok nagyon. de nemsokvolt. szerintem ha színbe passzol akkor nemigen néznek számot általában. de ha mégis akkor gázvan. sokba fáj...
2010. júl. 1. 15:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat kicsit meg könnyebbültem...
2010. júl. 2. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!