Elda3791 kérdése:
Ha a 12 éve lejárt jogosítványomat meg szeretném újítani, szükséges-e újra vizsgát tennem KRESZ-ből és vezetésből, vagy elég az orvosi alkalmassági vizsgálat?
Figyelt kérdés
2019. jan. 21. 11:16
2/5 anonim válasza:
Naponta kb 160-180 km-t vezetek városban (külföldön). Csak arra kérlek, hogy tegyél majd az autódra egy tanuló táblát (vagy amit ilyenkor szokás), amíg nem jössz ismét formába. Nem árt, ha körülötted lévők tudják, hogy nem vagy profi sofőr. Talán figyelnek rád és könnyebben elnézik majd az apró hibáidat.
4/5 anonim válasza:
Miért tegyen rá T betüt? Mitől lesz valaki profi? Én 3 éve naponta vezetek nem vagyok profi, vagy de? , még a kezdő haveromnak sem engedtem, hogy kitegye a T betüt a kocsimra, aki átnézett annak fel mutattam. :)
De elég csak az orvosi. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2019. jan. 21. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!