Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Bicikli hajtókar leszerelés....

Bicikli hajtókar leszerelés. Hogyan?

Figyelt kérdés
Arról a középső tengelyről le akarnám szedni a 2 hajtókart, amihez a pedált is kell fogatni. A két végében lévő csavart kicsavartam, de nem birom lehúzni, se megmozditani. Ez úgy van megcsinálva hogy nem lehet leszedni, vagy van trükkje is?
2010. jún. 29. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
semmi trükk lekocogtatod a hajtókart,nem fogja semmi csak rászorult a tengelyre.
2010. jún. 29. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
A csavart kicsavartad, de a stiftet is kiütötted a helyéről? az anyát lazán tekerd rá, úgy, hogy ne lógjon ki a menet, és óvatosan kalapáccsal üsd ki a stiftet. utána lejön a hajtókar.
2010. jún. 29. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Már megoldódott, vettem direkt ehhez való lehúzót, hasonlit a lendkerék lehúzóhoz. Jókis szerkentyű :D
2010. jún. 29. 15:51
 4/5 kaktusz75 válasza:

Szia, engem is érdekelne ez a lehúzó kütyü...

tudnál egy kép linket adni, mert én sehol sem találok róla fotót, vagy egyáltalán mi a neve ???

kocogtatni én is próbáltam, de meg sem moccan, ez egy 16 éves MTB ...

2012. máj. 12. 17:53
 5/5 anonim válasza:
Így néz ki: [link] és így kell használni: http://www.youtube.com/watch?v=oe8rhVKOWaQ
2013. szept. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!