Bárdi autónál vásárolt terméket másik üzletben is visszavesznek?
Imádom mikor ezen az oldalon nem a kérdésre válaszolnak, hanem a kérdésben lévő miértekre akarnak választ. Azért nem oda akarom visszavinni, mert úgy 120 km-re vagyok az üzlettől.
Persze ebbe is bele tudtok kötni, látom előre: Miért nem vitted hamarabb vissza, mikor még ott voltál?
Mert amint beszereltem a passzoló alkatrészt, azonnal le kellett mennem a gyakorlati helyemre, ahol most a gyakorlati időmet töltöm és csak 1 hónap múlva megyek vissza abba a városba, ahol vettem a terméket. :)
Hármasnak köszönöm a választ!
Akkor írom a hivatalost.
Ha nem interneten vásároltad, akkor sehova nem viheted vissza. Sem abba a boltba, ahol vetted, sem más helyre. Egy percre a fizetéstől sem.
Internetes rendelés esetén a kézhezvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésedre, hogy meggondold magad, de a termék nem lehet használt. Pl. a cipőt a szobában felpróbálhatod, de ha elmész benne színházba, szorít, már nem kell visszavenniük.
Autószereléshez nem értek, de szerintem nem kell beszerelni ahhoz, hogy kiderüljön, nem abba a kocsiba való. Mivel a termék állapota már nem felel meg az elvárásoknak.
No és ez a Bárdi oldaláról van, tehát nem általános:
„Amennyiben személyes átvétellel vásárolta, úgy a vásárlás helyére kell a visszárut személyesen visszavinni.”
Köszönöm a választ! Fékpofákról van szó egyébként, nem néztem eléggé utána a méreteknek. A fékpofa 200-as dobátmérőhöz volt való, nekem viszont 180-as van. (belepróbáltam, nem passzolt, csak koszos lett :) )
Nem nagy összeg, 4-5 ezer forint, de annak semmi értelme, hogy áll a szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!