Ha 10 évvel ezelőtt 5x buktam forgalomból (aztán felhagytam vele) és most újra kezdem a teljes képzést egy másik iskolában problémát jelent-e a korábbi teljesítményem?
A rendszerben benne vannak az adataid.
Azt nem tudom megmondani, hogy van-e elévülési ideje a bukásoknak, vagy PÁV-val kell kezdened, ezt kérdezd meg az iskolában.
Sanszos, hogy kell a PÁV.
Annak mondjuk nincs is értelme, ha kifizetsz százezreket, és ismételten nem tudsz levizsgázni...
Hogy jogilag jelent-e annak a hatóságnál kell utánajárnod, nem itt.
A gyakorlati oldalát nézve igen. Nem véletlenül bukik meg valaki ötször.
Régen elévült, mind az öt.
A rendkívüli pályaalkalmassági vizsgálathoz a gépjármű vezetési gyakorlatból tett öt sikertelen vizsga számításánál a megelőző két éven belül, azonos kategóriában tett forgalmi vizsgákat kell figyelembe venni. ← 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól 14. § (4)
Az nem számít, hogy másik képzési intézményben kezded újra, vagy ugyanott, „tiszta lappal” indulsz.
Mégis, mi a jó abban, ha a végeredmény az lesz, mint 10 éve volt?
Nem tudjuk végülis milyen okokkal buktál meg ötször,vde a fentebbi reakciód szerint elindulni sem tudnál, nemhogy közlekedi...
A PÁV egy képesség vizsgálat, nem azt vizsgálják, hogy az illető hogy vezet, hanem azt tesztelik, képes-e a vezetést megtanulni.
Nem tudom mennyire helytálló a szakvéleményük, de nem biztos, hogy tőlük kellene félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!