Most +2 évig most szívhatok amíg nem lesz kezdő a jogosítványom?
Kezdem ott, hogy nekem senki nem volt aki alám rakott volna negyed milliót jogosítványra, mint a most sok 16-18 éves, gyerekek alá. Akiknek 90%-ban felesleges a jogosítvány.
Ha minden jól megy akkor Novemberben kezdem a vezetést, előtte sokat vártam hónapokat, mert annyi suhanc van így is 4-5 szeméyles autóra 6-an vannak....
Ha melesz a jogosítványom akkor onnan, 2 év és csak utána mehetek C+E-re, hát ez qrvajó!
24 éves vagyok így is ...
17 évesen meg volt a jogsim már B ből, 22 évesen meg volt a C+E páv, gki bocsikah.
Most vok 24, és tolom neki mint állat.
Tegnapelőtt mentem 790+ km-t németbe, "csak" ennyi lett megofogt a satu picit. TTegnap csak 750 körül mentem a camionomal.
Picit gyenge vagy fiam de nem baj az le vagy maradva mint a borra valo.
Én már 2 sodik cégemnel taposom a pedalt. Sok jáérgány meg fordult kezem között Fh 500 voltvo eu6, legujjabb DAf, de jelenlegi autom egy mercedes actros. ez a legtutibb!
Ja és szüleim álták a B-t. Én melozni sose szeretem ez van bocsikah.
Aztán nem tudtam mit kezdeni magamal s jött az ofa azt letettem kamionra. álom melo. jo a fizu stb stb.
Egy forintomba sincs. illetve vmi 7000 et fizettem soför kártyátér! ennyi votl az egész!
De azt is nagyim adta ide mert akk egy forintom se volt!
Mentem is panaszkodni a jogsi csináltatóba h azt mondták ingyen van mondták a kártya az nem jár a jogsihoz v vmi iesmi bla bla bla irodai sszöveg
#13-14
Kb egy szinten vagy a kérdezővel..
14-15, igazi őstulok, aki miatt minden kamionos szívatva van...
Kicsit lehetnél alázatosabb....
Kezdhetnéd azzal, higy nem járatod le tovább a sofőr szakmát, és a sofőröket!
18
Aza baj sok hétvégi soför be tartja a 60-80 as táblákat út felujitásoknál! nem mindig lehet tartani a tempót... és a végén megyünk 40 el mert állandóan fékezgetnek mozgolódnak össze vissza!! a féket el kéne már felejteni!
Ezért jó este menni! persze csak haza felé ;))))
Én mindenhol 90 el megyek, kivéve város, ott érzéssel! A sebességet érezni kell. kresz előir ezt azt ilyen 70-80 al lehetne menni m0 is a nagy KRESZ szerint 90 el járok már egy ideje s sose jött büntetés.
Ja ls irigyellek kolléga! Nekem tacho 90 gps tempo 87-88 a valóságban :((
Mondtam az irányitomnak természetesen nem foglalkoznak vele! tachográf illesztés, aztán GUMI CSERE!!!!
Hétfőn vissza megyek beirom webeyeba az autó nem felel meg az elöirásoknak, hibás illesztés végett! ha nem csináltatják meg h gps szerint vigye a 90 et legközelebb nem indulok ki vele.
Nem biztonságos 88 al egy előzés! 90-91 el biztonságos!
persze guritani ér ,))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!