Most +2 évig most szívhatok amíg nem lesz kezdő a jogosítványom?
Kezdem ott, hogy nekem senki nem volt aki alám rakott volna negyed milliót jogosítványra, mint a most sok 16-18 éves, gyerekek alá. Akiknek 90%-ban felesleges a jogosítvány.
Ha minden jól megy akkor Novemberben kezdem a vezetést, előtte sokat vártam hónapokat, mert annyi suhanc van így is 4-5 szeméyles autóra 6-an vannak....
Ha melesz a jogosítványom akkor onnan, 2 év és csak utána mehetek C+E-re, hát ez qrvajó!
24 éves vagyok így is ...
mekkora pancser vagy :D
majd 10 év kellett neked onnantól, hogy dolgozhattál, hogy összeszedj negyed misit?
halál cink vagy
És most azt hiszed király vagy?
22 evesen lett "b"-s jogsim, amit az akkori 75-80.000 forintos netto fizumból sporoltam ki, ugy hogy ennek felét hazaadtam.... 175.000 ft volt
28 evesen lett meg a C+E ami 650.000 forint volt....
1 fillért nem adott senki, es pont lexartam, hogy kinek mit toltak a segge alá...
5#
de nem is rinyálsz itt, meg szidod a többi embert, amiért csak ekkor lett jogsid
Én magamnak kerestem meg sok munkával azt a negyed milliót jogsira.
Üdv egy taknyos 18 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!