Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van valamilyen praktika a...

Van valamilyen praktika a kétütemű motor szaga ellen?

Figyelt kérdés
Tavasszal vettem magamnak egy 125-ös Csepelt. Városban tök jó mászkálni vele, de nagyon hamar beveszi a ruhám a szagát. Ezzel együtt tudnék élni, de az a gond, hogy emberek között is kell forgolódnom (kávézó, fagyizó, bolt stb). Párszor mentem vele munkába is, de nem lett belőle hagyomány a fent említett negatívuma miatt. Eladni nem fogom ez miatt, csak szeretném összekötni a kellemeset a hasznossal, pl munkába járni vele szép időben. Van valamilyen bevett módszer, hogy ne legyen büdös a ruhám tőle?

2018. okt. 28. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szépnek szembe kell menni. :)
2018. okt. 28. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
*Szélnek
2018. okt. 28. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2018. okt. 28. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Végre vki, akinek van humorérzéke. :)

Nem aok mindent tudsz amúgy. Max h viszel magaddal váltóruhát hátizsákban.

2018. okt. 28. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy hogy veszel a ruhádra egy motorozósnak kinevezett ruhát. Lehet ez egy melegítő, felülre meg egy pulcsi vsgy széldzseki, tökmindegy. Aztán amikor oda érsz valahova csak ledobod magadról egy táskába vagy motoron egy dobozba, esetleg valahol egy szekrénybe.
2018. okt. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!