Hogy tud 2 teherhajó összeütközni a tengeren?
A teljes terület nem sokat számít, ezen az alapon azt is megkérdezhetnéd, hogy ütközhet össze két autó, mikor Magyarország területe 93000km2.
A hajózási útvonalak számítanak.
Természetesen emberi oka volt, egyébként nekem is rejtély, hogy sikerült összehozni ezt a malőrt.
-figyelem! itt az marikai haditengerészet 17/1-es romboló kapitánya beszél! Azonosítja magát, egyben felszólítom azonnal térjen ki az útvonalunkból, mert nem változtatjuk meg sem a kijelölt haladási irányunkat sem a sebességünket...ha nem teszi összeütközünk, és elsüllyesztjük, bárki is az..
-én a világítótorony vagyok, nem tudok kitérni..
"Úgy hogy a temgeren is megy ám a faxméregetés,hogy én vagyok a nagyobb jarművel majd a masik arrébb megy"
Itt van az igazság. Oké hogy vannak fix útvonalak, de azért a tenger nem olyan mint a közút, hogy nincs hely kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!