Kanyarodó sávban kell indexelni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 16:01
1/6 anonim válasza:
Igen. Mi lenne, ha csak egyszer elolvasnád a kreszt, kérdező? Mondjuk a 29. §-t.
2/6 anonim válasza:
Elméletben kell.
Ha csak egy irányba lehet menni, akkor én nem szoktam, mert értelmetlennek találom.
3/6 anonim válasza:
De lehet szemből nem tudják ezt, és arra várnak, hogy te vajon merre fogsz menni!
4/6 anonim válasza:
Én szinte mindig szoktam, akkor is, ha csaj egy irányba lehet továbbhaladni az adott sávból, ugyanis aki nem az én irányomból érkezik az adott kereszteződésbe, annak jó eséllyel fogalma sem lesz róla, mik a terveim, hiszen nem feltétlenül làtja a kötelező haladási irány táblámat.
5/6 A kérdező kommentje:
Olyan helyzetre gondoltam ahol lámpa irányít a kereszteződésben.
1-2 éve megvan a jogsim, de csak pár hónapja van autóm.
Egy rokonommal szoktam vezetni, mert egyedül még bizonytalan vagyok.
Én mindig indexelek mindenhol.
De ő azt mondja, hogy kanyarodó sávban nem kell, mert egyértelmű, hogy merre megyek.
2018. okt. 7. 12:32
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!