Mennyi ideig kell még izgulnom?
Elhajtottam, miután neki mentem egy kocsinak a parkolóba.
Nem szálltam ki de láttam a tukorbol hogy nincs baja(elvileg).
Vonohoroggal lassan neki mentem.
Jönni fog a rendőrség vagy levelet kapok? Mennyi időn belül?
Bántó válaszokat most nem kénék, tisztába vagyok mindennel..
Hozzatok mennyi idő után ment ki a rendőrség vag kaptatok levelet?
Aki esetleg járt így.
Igen
Tudom..
Mondjatok rám bármit de attól még kaphatnék választ
Ha feljelentettek, akár fél év múlva is mehetnek hozzád, hogy "üdvözöljük, megtaláltuk végre"
Egészen addig retteghetsz, amíg le bem zárják az ühyet "a tettes ismeretlen" címszóval.
Fel évig nem tart el mert látták a rendszamom más emberek akik lehet hogy intézkedtek.
Nekem se jó ez a helyzet tudom szemet vagyok de tényleg nem láttam semmit a kocsin.
Meg megijedtem..
Emlékeim szerint ezt a kérdést már tegnap kitárgyaltuk.
Ha nem a tied, akkor is. Én abban bízok, hogy megtalálnak, s megbüntetnek.
Megmondtam nem erre vagyok kiváncsi hanem hogy mennyi időn belőle érkezik levél stb!!!
Látszik hogy a szövegértés nem megy.. fájdalom ez az oldal itt a 99%a élettelen szr.
Én meg remelem hogy a te kocsiba(ha egyáltalán van)
Jól meghúzzak, belemennek vagy rászrnak!
Na pont ez az utólsó a komment ami minősít téged.Mindenki érti a szövegedet,csak te nem értesz semmit.Pont azt kívánod a hozzászólóknak ami a tettedért téged illetne a sérült autó tulajától.Lelépsz és még te alkotsz ítéletet,véleményt.
Ezzel a mentalitással ,ha én lennék a szenvedő alany és így állnál a dolgokhoz is ott,miután elkapnak,olyat bevernék ,hogy leszállna a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!