A biciklimet fél éve vettük, (decathlon) szóval most az a lényeg, hogy a láncon rozsdafoltok vannak, fogaskerekeken is, mit ajánlotok, mivel lehetne eltüntetni a rozsdafoltokat? (nehogy azt gondoljátok hogy el vagyok kényeztetve)
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 18:55
21/22 anonim válasza:
22:58 OK, halljuk, te hogy húzol ki 10 évet és ~30000 km-t egyetlen 8 sebességes lánccal hóban, latyakban, sárban, esőben. :P
A kérdező meg a rozsdafoltok leszedésére volt kíváncsi. A brigéciolos lögybölés ebben nem jeleskedik.
22/22 anonim válasza:
6 sebességes lánccal kihúztam 15 évet, kb 20e km-t. a bicaj rohadt szét, a hajtásnak semmi baja nem volt, a hátsó váltó bowden szakadt el egyszer. lánckerekek, lánc gyári volt.
most 8 sebességesem van, 6 éve a gyári lánccal 10e km körül jár, a lánc köszöni jól van. az újabb alkatrészek hitványsága mondjuk szembeötlő a 20 évvel ezelőttiekhez képest, de azért karbantartással nehogy már 3ezrenként cserélni kelljen a láncot, szerintem tanulj meg rendesen váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!