Gki tanfolyam és vizsga menete?
Teherautós GKI tanfolyam illetve vizsga előtt álok.
Mit lehet tudni konkrétan magáról a vizsgáról?
Esetleg aki tud tesztkérdéseket tartalmazó oldalt linkelni azt megköszönöm. A vizsga hogy néz ki és mennyire veszik komolyan a gyakorlati vezetését, az is annyi idő mint a forgalmi vizsgán amennyi volt?
A tesztekhez egy kis segítség:
1 hónapja csináltam a felújjítót, szinte ugyanezekkel a kérdésekkel találkoztam 3 tesztlap 80 ropi laza 2 nap. 5 éve csináltam az alapot, na az jóval keményebb volt és nem csak a 130 ropi miatt. Vezetés vizsgakör, szimulátor, tesztlapok meg 8-10 kérdést fogalmazás szerűen kellett megválaszolni.
Sikerült!
De halálra kínzott minket a vizsgabiztos aki a teszteket és az esettanulmányt javította. Aki pedig a vezetésnél felügyelt az 30-35 percet levezettette mind a 7 alapképzéses tanulóval. A szimulátor felesleges időpocsékolás volt már alapból a megfelelt jegyzőkönyvet írtuk alá megvolt 30 másodperc alatt. Ettől függetlenül az esettanulmány és a szóbeli az komolyan nagyon kemény volt, pedig mindenkinél meg volt a legalább két oldalas A4-es lap tömören... 6 óra alatt végeztünk szinte szünet nélkül.
Sziasztok!
Jól értem hogy a GKI vizsgán a szimulátort, a forgalomba való vezetést, és a szóbeli vizsgát is egy napon kell elvégezni? Egymás után? Ha az egyik nem sikerül akkor ugrik az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!