Hogyan lehetek tetováló? Mi ennek a menete? (csatolok rajzokat).
Sziasztok!
17 éves gimnazista lány vagyok. Kiskorom óta imádom a tetoválásokat és imádok rajzolni, így evidensnek tűnt, hogy felmerüljön bennem az öltet, hogy tetováljak. Nekem is van kettő, és egyszerűen imádom ezt a fajta önkifejezési stílust.
Természetesen nem főállásban gondolkodom, kitűnő tanulóként egyetemre szeretnék járni.
Mégis nem hagy nyugodni a gondolat, hogy kipróbáljam magam ebben a művészeti ágban. Sok mindent azonban nem találtam a témával kapcsolatban.
Hol vannak képzések, milyen árban kell gondolkodnom? Iskola (18 éves leszek nemsokára, úgy tudom, hogy akkor már el lehet kezdeni) mellett végezhető tanfolyam?
Csatolok pár rajzot. Tudom, hogy rengeteget kell fejlődnöm, de nagyon rajta vagyok az ügyön, rajzból fogok érettségizni többek között.
Köszönöm! :)
Érdemesebb akkor beruházni egy alap felszerelésre, hogy itthon gyakoroljak/tanuljak? Esetleg arra gondoltam, hogy az én tetoválóm véleményét kikérem, hogy milyen minőségű eszközöket vásároljak stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!