Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet városba lóval járni?

Lehet városba lóval járni?

Figyelt kérdés

Most jött megint egy kattanásom, így este szokás szerint. Sok parkoló fizetős, meg minden környezetszennyező ami 4 kerekü, kivéve ha zöld rendszámos.

Namost, kitaláltam, még régen, amikor fizetős lett lakóövezetünk, hogy lóval fogok járni, jegyzőnek is írtam, hogy segítsenek és népszerüsítsük, de ki lettem nevetve.

Általában minden olyan ember nevetség tárgya eleinte aki valami jót kitalál, én is.

A Ló a megoldás, ha már mindenkit zavarnak az autók, mehetek lóval a belvárosba? Még soha nem ültem pacin, de tanulható a dolog, jogsim van, elvileg adott a dolog.

2018. aug. 26. 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

"Általában minden olyan ember nevetség tárgya eleinte aki valami jót kitalál, én is."

Nem csak azokat nevetik ki akik valami jó dolgot találnak ki hanem az idiótákat is.

És aki lusta arra, hogy rákeressen a "Ló kresz" szavakra a google-ben az valószínűleg nem a zseni kategória.

2018. aug. 26. 00:27
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ennyire idióta csak Alekosz lehet.
2018. aug. 26. 00:36
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, kell neked ide ilyen kérdéseket feltenni, tökéletes táptalajt adsz a sok komplexusos, elnyomott idiótának.

Valahol nekik is ki kell tombolniuk magukat.

Többet ilyet ne tegyél.

Amúgy itt egy jó kis cikk:

[link]

2018. aug. 26. 05:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, de ez egy kiváló ötlet! Mivel jobb egy autó mint egy paci városba? Nincs a pacira parkoló bérlet, nem kell müszaki, nem tudnak le traffizni mert nem mész gyorsan, 70 éve autókat használnak az emberek , ez ódivatú, ez már 21. század. És én komolyan forradalmasítani fogom a lóval való közlekedést városokba. Ez nem butaság! Annak aki nem akar mindenért sarcot fizetni és egyedül jár dolgozni, egy kiváló lehetőség mindez. Köszönöm a linket! :)
2018. aug. 26. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az autó több, mint 100 éves, nem 70. A ló nagyon környezetszennyező, s tankolni is nehéz.
2018. aug. 26. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak modern lovak, úgy hívják bicikli, robogó.

Csak mellékesen megjegyzem, hogy egy "paci" fenntartása nagyságrendekkel többe kerül, mint egy robogó és főleg mint egy kerékpár. Hacsak nem vágtatsz vele akkor még csak nem is gyorsabb. Naponta többször, folyamatosan etetni kell, karámban tartani, mozgatni, foglalkozni vele (ezért nem is ajánlott félig értelmi fogyatékosok kezébe adni). Nem mellékesen tele szarja az utat amit gondolom nem te szednél fel utána.

2018. aug. 26. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hátasló nem olcsóbb, mint az autó. Tankolni szénával kell. Budapesten legfeljebb ilyen nevű teret találsz, de szénabálákat százszámra nem. És tudod, amit kipufog, azt ugyan citromnak hívják, de teába nem finom.

A teljesítménye néhány lóerő, nagy távolság megtételére nem alkalmas, főleg nem nagy sebességen.

2018. aug. 26. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Abba nem gondoltál bele, hogy a ló erősen akadályozza a forgalmat és telesz. az utakat, amibe utána a többi autós belemegy vagy legalábbis kerülgetni kényszerül, ami még nagyobb dugókat okoz? Meg különben is, hova kötnéd ki? A lónak itató kell és árnyék, nem úgy van az, hogy elindulsz hazulról reggel és egész álló nap nem kap semmit szerencsétlen állat.
2018. aug. 26. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt se felejtsd el, hogy a lócitromot el kell takarítanod.

63. § (1) * Aki a közutat vagy a közúti jelzést megrongálta, beszennyezte vagy a közútra a közlekedés biztonságát, zavartalanságát hátrányosan befolyásoló tárgyat juttatott, köteles a keletkező veszély elhárításáról gondoskodni, illetőleg ameddig az nem lehetséges, a veszélyről a közlekedés többi résztvevőjét tájékoztatni.

Szóval vagy megállsz, és felszeded, vagy letakaríttatod.

A folyamatos víz- és takarmányellátásról ne is beszéljünk.

Troll kérdésnek jó volt, egy percig se gondolja senki, hogy a kérdező komolyan gonolta...

2018. aug. 26. 15:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Most ez szabály , hogy nem lehet értelmi fogyatékosoknak lóva? Régen mindig vittek engem az ápolóim kisállat simogatóba, ott nem volt gond, akkor jól is éreztem magam.
2018. aug. 26. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!