Hogyan oldhatnám meg, hogy vidékről be tudjak járni a jogsi miatt a városba?
Figyelt kérdés
Ahol lakom nem szokott tanfolyam indulni, csak a 25 km-re lévő városban van lehetőségem megszerezni a "B" kategóriás jogsit. Busszal kellene bejárnom tanulni, de kb. egy ezres lenne napi szinten csak a buszköltség. A bérlet nagyon drága lenne, mert nem vagyok diák.:( Így hogyan oldhatnám meg?2014. febr. 15. 11:42
1/4 Dörmögő válasza:
Hol laksz, és melyik városban lenne a vizsga? Az lenne az ideális ha a vizsgahelyszín és az oktató iskola közötti településen laknál valahol, és akkor az oktató fel tudna venni.
2/4 anonim válasza:
Gondolom ahol a tanfolyam van, ott az vizsgaváros is.
Marad a busz, de jeggyel csináld, mert a bérlet ha nem mész minden nap szinte nem nagyon éri meg.
A kreszt azt talán meg lehet beszélni, hogy ne kelljen bejárnod, hanem otthon letolod a programot, tanfolyamon is csak az van. Meg úgy kell csinálni a vezetést, hogy egy nap ne 2 órát vezess hanem 4-et, vagy ha ha meg lehet beszélni az oktatóval, szinte egész nap is vezethetsz, de az meg fárasztó nagyon.
3/4 anonim válasza:
Nézz szét a telekocsis oldalakon is, hátha találsz egy hírdetőt.
4/4 anonim válasza:
szerintem is mondjuk az lenne a célszerű, ha az oktatóval meg tudnád beszélni, hogy átmenne érted, fizetnél esetleg neki az óradíjat az oda-visszamenetre is, ha az úgy olcsóbb, bár nyilván neki is nehezebb, ha mondjuk ~30-30 percet át kell csoportosítania más tanulók idejéből. mondjuk nem tudom, most ki mennyiért oktat, de szerintem nem lenne sokkal olcsóbb így se, max többet gyakorolnád a városon kívüli vezetést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!