Autópálya matrica továbbadás legális?
Nem fogod tudni használni, mivel ugye egy adott rendszámhoz van rendelve a “matrica”.
Vagy ezt úgy mégis hogy gondoltad? A rendszerben ki írja át a rendszámot a tiédre? Vagy esetleg valami ragasztós külföldi matricáról van szó? Azt se lehet úgy leszedni hogy egyben maradjon, tehát nem lesz érvényes.
Milyen ragasztós matrica?
Itthon nem a nem létező matricát keresi a rendszer, hanem a rendszámot érzékeli, és az alapján azonosít be.
Azt nem tudom, hogy a külföldi módi milyen lehet, a kérdésben nincs utalás arra, hogy Bangladesben, vagy máshol pályáznál.
Osztrákkal mehet, én úgy szoktam hogy első felragasztás előtt a nadrágomra ragasztom először. A kéthónaposat szoktuk egyik héten egyik autó másik héten másik, felváltva, ahogy mentünk, csak egy matrica volt.
Szlovéniában viszont meg ne próbáld, ott helyszíni 200 eur, vagy csekken 400 a jutalom, plusz ott helyszínen kell venned egy matricát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!