Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikertelen PÁV II?

Sikertelen PÁV II?

Figyelt kérdés

Voltam Pályaalkalmassági vizsgálaton (II.) és sajnos nem sikerült.

Azt mondták, hogy fellebbezhetek és ott ismét megpróbálhatom.

Nem sikerült kipihennem magam és elizgultam.

Mire számítsak a II. körben ?

Milyen tesztek lesznek ?

Elvehetik a jogsimat ha az sem sikerült?

Mennyi az esélye, hogy ott átmegyek?

2018. aug. 17. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Szia . Miert voltal Páv-on? C vagy D kategória miatt? Páv 1 vahy 3? Min buktál meg ? Csak te buktál vagy mas is ?
2018. aug. 17. 22:25
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

*2 vagy 3 kategória .

#1-es voltam

2018. aug. 17. 22:26
 3/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Kamiont szeretnék vezetni és a magyar bejelentéshez kell a páv. Nem aludtam ki magam ezért nem teljesítettem jól. Fogalmam sincs ki bukott rajtam kívül, nem is érdekel. Páv 2

2018. aug. 18. 09:31
 4/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Min buktál meg ? Milyen kérdésekre lehet számítani ? Szihologus ( tudom nem igy kell irni ) az milyen kérdéseket tett fel ? Ha az ember kipiheni magat akkor Oke ? Azer kerdem mert hamarosan mennem kene nekem is
2018. aug. 18. 14:19
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést, mert ha voltál PÁV II-őn, akkor tudod, hogy milyen kérdések lesznek. Ha nem sikerül, akkor nem veszik el a jogsit (hiszen nem is annak a feltétele), de Magyarországon így nem fogsz tudni kamionosként dolgozni csak külföldön.
2018. aug. 18. 16:05
 6/20 A kérdező kommentje:

Interneten felllelhető videóknak megfelelő volt. Ajánlom Hornyák Csaba videóját.

Kedves utolsó, az első értelmes válasz, köszönöm. Nem kaptam meg a határozatot hanem majd postázzák.

Az alapján gondoltam az elvételt amit egy blogon olvastam, linkekem is. Hozzászólások között lesz.

Link:

[link]

Itt szerepel olyan, amit ő írt.

Hamarosan kiderül. De szimplán elizgultam a feladatot és sokat rontottam. Ennyi.

2018. aug. 18. 19:25
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
Ha a határozat nincs nalad , akkor honnan tudod hogy nincs meg ? Mondtak ? Mert nem szoktak mondani hogy nincs meg , csak azt ha igen , de azt is ritkán.
2018. aug. 18. 19:37
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem adtak határozatot. Postázni fogják
2018. aug. 18. 20:10
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne aggodj , ugyis megvan . Vagy mondtak hogy nincs meg ?
2018. aug. 18. 20:17
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen, mondták hogy nincs meg, ezért aggódom.
2018. aug. 18. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!