Trabantra (1.1-es,4-ütemű) tetőcsomagtartó típus?
Tud-e valaki ilyet?
Országos hálózatú alakatrész boltokat hívtam, de ott elég rugalmatlan a dolog: számítógéppel márkára keresnek, nincs hozzáírva, kész.
Ahogy képeken, videókon néztem, univerzális tartóknál karom kerül az ajtó felső pereme és a karosszéria közé, a belső oldal pedig ívesen rásimul a karosszériára. Trabantnál viszont van a tető szélén egy kiálló, vájatos alumínium perem, esővíz elvezetésre.
Használtan árulnak Trabantra valókat, de messze. Elmenni érte drága és időigényes; ha egyáltalán postázzák, az hosszabb idő,nekem most kéne.
Ezért kérem,ha valaki tud gyártmány, típus javaslatot, írja meg, hogy úgy megvehessem autósboltban.
Köszönöm a válaszokat! Ma délelőtt mondták a boltban , hogy egy szomszéd falubeli embernek van. Most hoztam el, ingyen ideadta; évek óta őrizgette, sajnálta lomtalanításkor kitenni, de eddig nem akadt senkire, akinek kellett volna.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat! (Lehet, hogy bevonzottátok a szerencsémet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!