Lemondtam az elsöbbségemről viszont aki javára mindezt megtettem intett, hogy menjek, és ezt látta a VÉDA ezért megbüntethet?
Ügye a kreszbe az van, hogy ha lemondtam az elsőbbségemről akkor vissza már nem kaphatom.
Egyedül voltam a főúton és gondoltam még átmegy a 2 autós ihatok, de nem így lett. Elvileg ezért büntethetnek?
"Ügye a kreszbe az van, hogy ha lemondtam az elsőbbségemről akkor vissza már nem kaphatom."
Nincs ilyen a KRESZ-ben.
Egyébként meg a véda nem néz semmi mást, csak a sebességtúllépést.
Úgyhogy nyugi, nem kapsz semmit.
Tisztán emlékszem pedig, hogy ilyen vagy ehhez hasonló megfogalmazás elhangzott 3 éve.
Remélem nem büntetnek meg.
""Ügye a kreszbe az van, hogy ha lemondtam az elsőbbségemről akkor vissza már nem kaphatom."
Nincs ilyen a KRESZ-ben."
Pedig nekünk is így tanították 10 éve, erre én is tisztán emlékszem. Ha lemondasz az elsőbbségedről, az nem visszavonható, tehát mindenképp a másiknak kell mennie.
Egyébként te voltál a hülye.
Ha a főúton nem volt senki, akkor gyorsan át kellett volna menned a kereszteződésen és mindenki mehetett volna a dolgára. Így viszont jól megakasztottad a forgalom ritmusát.
Ha szomjas vagy, akkor meg az első lehetőségnél félreállsz és iszol.
"Amennyiben a másik nem fogadja el a lemondásodat"
Igen, de kénytelen elfogadni, nem mérlegelhet :) Ha én jelzek/intek neki, hogy lemondok, nem jelezhet vissza, hogy márpedig de-de és menjek. Meg amúgyis: 10 év alatt sose fordult elő olyan, hogyha lemondtam volna az elsőbbségről a másik ne ment volna, tehát nem fogunk ott állni napestig, nem jellemző az ilyen :)
Most próbálj figyelni:
NEM FOGNAK MEGBÜNTETNI.
Ilyen helyzetek nap mint nap történik bénázásokból, és senkit nem vesznek elő érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!