Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lopottak lennének?

Lopottak lennének?

Figyelt kérdés

Útban voltam a piac felé, és szétnéztem, a szokásos csavarhúzótól, a fúrógépekig volt mindent, viszont találtam elég drága bicikliket (Specialized, GT, Scott, Ktm, Ghost) minőségi volt rajtuk sok alkatrész váltó, teleszkóp, felnik, kerékagy, gumik

Fejben nagyjából beáraztam magamnak őket, és vagy kettőről megkérdeztem mennyi lenne, Ő pedig jócskán az én elképzelésemen aluli árral állt elő, százezres biciklik ezek azokból is a 400ezer+ kategória.

Akik itthon tekernek fél milliós darabokkal, azok nem boltba járni használják, ezekből a felhasználókból pedig kevés van idehaza, egyrészt a fizetéseket nézve.

Kintről lehettek behozva ezek a bicajok csak kérdés hogy milyen módon?

2018. júl. 15. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, van rá sansz elég nagy.
2018. júl. 15. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagy rá az esély. Nyugati "barátaink" a bringákat ugyan halomra dobálják ki, de a komolyabb márkákat nem rakják csak úgy a kuka mellé.

Egyszer olvastam ezt valahol: ahol drága bringa van, és olcsón adják, azt ha megveszed, tudd, hogy valószínűleg valaki külföldön hiányolja.

Meg lehet venni, valószínűleg a kutya nem fogja keresni (főleg nem itthon, a hazai lopott bicikli előkerülési arányt figyelembe véve), de valószínű, hogy nem tiszta a háttere.

2018. júl. 15. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben lopottak, sok esetben tökéletes állapotú bicikliket kihajítanak, vagy valamilyen adományba adják, aztán ez lesz a sorsuk a bicikliknek.
2018. júl. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!